fbpx

Ilma-vesilämpöpumppu EHS R290 Mono

EHS Mono
R290

Tutustu uuteen
kodin lämmitys ratkaisuumme

Tutustu uuteen R290-kylmäaineella toimivaan lämpö- pumppuumme

Samsungin ilma-vesilämpöpumppumalliston uusin tulokas käyttää kylmäaineena R290:tä, jonka ilmakehän lämmityspotentiaaliluku (Global Warming Potential, GWP) on huomattavasti pienempi (vain 3) verrattuna muiden kylmäaineiden, kuten R32:n ja R410A:n GWP-lukuun. R290-kylmäaineen matala GWP-luku vastaa EU:n uusia F-kaasuasetuksia, jotka astuvat voimaan vuonna 2025.

EHS Mono R290 -laitetta on saatavana erilaisiin tarpeisiin laajalla tehovalikoimalla: 5 kW, 8 kW, 12 kW ja 16 kW. 5 kW:n ja 8 kW:n yksiköt ovat vain 850 mm korkeita, kun taas suuremmat 12 kW:n ja 16 kW:n yksiköt ovat noin 1000 mm:n korkuisia.

Tutustu tarkemmin

Lataa EHS R290 Mono -esite

Energia-avustus

Samsung Ilma-vesilämpöpumpulla voit korvata esimerkiksi öljylämmityksen osittain tai kokonaan. Valtio avustaa öljylämmityksestä luopuvia pientalon omistajia energiaremonteissa – kuten Samsung ilma-vesilämpöpumpun hankinnassa. Avustus voi olla 2500 € tai jopa 4000 € asennuskustannuksista. Voit myös hakea kotitalousvähennyksessä asennuskuluista hyvityksen, joka kokonaan öljylämmityksestä luopuessa on parhaimmillaan 3500 € per. henkilö. Kahden henkilön taloudessa vähennys on jopa 7000 €.

Katso hakuohje – ARA

Katso hakuohe – Elykeskus

Katso hakuohje – Kotitalousvähennys

Hiljainen toiminto

Innovatiivisen melunvaimennuksen sekä neliportaisen Quiet-tilan ansiosta EHS Mono R290 -lämpöpumpun käyttöääni on alimmillaan 35 d(BA). Ulkoyksikkö on varustettu patentoidulla kaksikerroksisella Groove Grid Felt -äänieristysrakenteella, joka vaimentaa tehokkaasti laitteen käyntiääntä.

Helppo asennus ja huolto

EHS Mono R290:n ulkoyksikkö on suunniteltu helpoksi asentaa ja huoltaa. Lämpöpumpun sisäosiin pääsee nopeasti käsiksi irrottamalla vain kolme sivupaneelin ruuvia. Tämä säästää merkittävästi aikaa ja vaivaa asennus- ja huoltotöiden aikana.

Korkeampi kuuman veden lämpötila

EHS Mono R290:n edistykselliset ominaisuudet tuottavat jopa 75 °C:n1 lämpöistä vettä kotitalouksien lämmitykseen. Korkean suorituskykynsä ansiosta EHS Mono R290 voi korvata vanhan lämmitysjärjestelmän asuinrakennuksissa, joiden lämmitys on aiemmin ollut riippuvainen esim. fossiilisista lämmönlähteistä.

Valmistettu toimimaan R290- kylmäaineen kanssa

Yksikön sisäisiä osia on parannettu R290- kylmäaineelle sopiviksi perinteiseen monolämpöpumppuun verrattuna. Parannukset tukevat R290-kylmäaineen ja muun järjestelmän erottamista toisistaan.

Esteettinen muotoilu

EHS Mono R290 on väriltään tyylikkään tummanharmaa, joka sopii sekä uusien että vanhempien asuinrakennusten julkisivuihin. Noin 1000 tai 850 mm korkeassa ulkoyksikössä on vino musta säleikkö, joka kätkee laitteen mekaniikan näkyviltä.

SmartThings Energy -integrointi

SmartThings Energy tarjoaa huippuluokan energianhallintajärjestelmän koteihin sekä todellisia energiansäästöjä monipuolisten tietojen ja energiansäästöautomatiikan avulla, sekä tukea käyttäjille, jotta he voivat siirtyä kohti nettonollakotia.

Toimintavikojen arviointi etäältä

EHS Mono R290 on yhteensopiva EHSpilvipalvelun kanssa. EHS-pilvipalvelu voi tarjota ammattilaisille runsaasti teknisiä tietoja huollettavasta EHS-laitteesta – virheilmoituksista toimintahäiriötyyppeihin ja tilantarkastuksista energiankulutustietoihin.

Mukavuutta kotiin vuoden ympäri

Pyydä tarjous