fbpx

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumput

Samsung Mono HT Quiet

Samsungin uusi Mono HT Quiet aloittaa uuden ilma-vesi- lämpöpumppuaikakauden. Useiden paranneltujen ominaisuuksiensa ansiosta se on entistä mukavampi ja hiljaisempi käyttää.

Aiempiin malleihin verrattuna Samsung on kiinnittänyt vielä enemmän huomiota laitteen äänieristykseen useilla järkeistyksillä ja myös ulkoyksikön kompressorin toiminta palvelee aiempaa paremmin matalaa äänitasoa.

Lue lisää

Samsung ClimateHub

Kasvihuonekaasupäästöjen ja öljykustannusten kasvaessa Samsung tarjoaa energiaälykkään lämmitys- ja lämminkäyttövesiratkaisun nykypäivän asuntoihin. Samsungin ilma-vesilämpöjärjestelmissä on tehokas lämpöpumpputekniikka, joka tarjoaa erinomaista mukavuutta edullisesti.

Samsungin ilma-vesilämpöpumppu tuo ylivoimaista mukavuutta kotiin ympäri vuoden. Samsung ClimateHub -ratkaisu tarkoittaa lyhyesti sanottuna ulkoyksikön ja lämminvesisäiliöön yhdistetyn sisäyksikön kompaktia kokonaisuutta. Järjestelmän mutkattoman asennuksen, hiljaisen toiminnon sekä älykkään yhdistettävyyden ansiosta kodin mukavuuden ylläpito on nyt äärimmäisen helppoa.

Lue lisää

Mukavuutta kotiin vuoden ympäri

Pyydä tarjous