fbpx

Nordic Geo

Älykäs sisäilmajärjestelmä pohjoismaiseen ilmastoon.

Ota yhteyttä

Esittelyssä uusi Samsung Nordic Geo

Erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon suunnitellut Samsung Nordic Wind-Free™ Geo 25 ja 35 lämmittävät talvella ja viilentävät kesällä. Laitteiden tekoälyteknologia ja ainutlaatuinen muotoilu lämmittävät tai viilentävät kotisi nopeasti tehokkaan ilmavirran ansiosta. Samsungin SmartThings-sovelluksen avulla voit säätää lämpötilaa ja hallita virrankulutusta myös silloin, kun et ole kotona.

Eco-tila

Itsepuhdistustoiminto

Good Sleep
-unitoiminto

Alhainen melutaso

Samsung Nordic Geo ominaisuudet

Tehokas ilmavirta

Molempien mallien ilmavirta on hyvin tehokas – Nordic Geo 25:n 678 m³/h ja Nordic Geo 35:n 708 m³/h, minkä ansiosta lämpöpumput lämmittävät tai viilentävät kodin nopeasti ja auttavat siten ylläpitämään miellyttävää lämpötilaa.

Wi-Fi-hallinta

Kodin lämpötiloja voi hallita myös etänä käyttämällä SmartThings-sovellusta¹. Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen, jäähdytystilan valitseminen, toiminnan ajastus sekä virrankulutuksen seuraaminen ovat vain yhden painalluksen päässä. Bixby 2.0 -tekoälyjärjestelmä² analysoi ja ennakoi tarpeesi voidakseen ehdottaa parhaita asetuksia juuri sinun kodillesi.

¹ Saatavilla Android- ja iOS-laitteille. Käyttö edellyttää Wi-Fi-yhteyttä ja Samsung SmartThings -sovellustiliä.

² Ääniohjaus on käytettävissä useilla kielillä.

Easy Filter Plus -suodatin

Ylläpidä ilmastointilaitteesi toimintatehoa vaivattomammin. Easy Filter Plus -suodatin sijaitsee ulkoyksikön yläosassa, joten sen irrottaminen puhdistusta varten on helppoa. Tiheä verkkorakenne ja pinnoite pitävät lämmönvaihtimen puhtaana.

AI Auto Comfort -toiminto

AI Auto Comfort -toiminto¹ mahdollistaa älykkään tavan asua. Se helpottaa elämää ja tehostaa asumista analysoimalla huoneolosuhteita ja käyttäjien tottumuksia². Toiminto optimoi huoneilman olosuhteet säätämällä lämpötilaa automaattisesti mieltymystesi ja ulkolämpötilan perusteella. Näin se varmistaa, että tunnet olosi aina mukavaksi.

¹ AI = Artificial Intelligence, tekoäly. Toiminnon käyttäminen edellyttää Wi-Fi-yhteyttä ja Samsung SmartThings -sovellustiliä.

² Toiminto tallentaa käyttäjätietoja ja -valintoja sekä käyttötottumuksia ehdottaakseen hyödyllisimpiä vaihtoehtoja.

 

Matala melutaso

Erittäin hiljainen Nordic Geo ylläpitää kotonasi miellyttävää huonelämpötilaa ilman häiritsevää melua. Molempien mallien melutaso on alimmillaan vain 18 dB.

ECO-tila

Säästä energiaa mukavuudesta tinkimättä. ECO-tila käyttää normaalitilaan verrattuna vähemmän kompressorikapasiteettia ja vähentää näin energiankulutusta*. Tämä takaa tehokkaamman jäähdytyksen, jos ulkolämpötila on tavallista matalampi tai kun haluat säästää energiaa ja rahaa.

* Testissä AR07T9170HA3-mallia verrattiin Samsungin perinteisiin malleihin mittaamalla virrankulutusta ECO- ja Fast Cooling -tiloissa.

Tekniset tiedot

Lataa taulukot teknistä tiedoista tästä

Esite sisältää tekniset tiedot

Energialuokka:

Easy Filter Plus
– helposti puhdistettava suodatin

Wi-Fi Control
-Wi-Fi-etähallinta

AI Auto Comfort
-oppiva
mukavuustoiminto

Auto Air Direction Control
– automaattinen ilmavirtauksen
suunnan säätö

ECO Mode
-säästötila

Auto Clean
-itsepuhdistustoiminto

R32 Refrigerant
-luontoystävällisempi kylmäaine

Tehokas ilmavirta

Low Noise Level
-alhainen melutaso

5 Years Warranty
-5 vuoden takuu

Good Sleep
-unitoiminto

Mukavuutta kotiisi!

Pyydä tarjous