fbpx

Jäähdytinjärjestelmät

RAC-malleilla älykästä
viilennystä Pohjolan kesään

Ota yhteyttä

Combi Cool – mainosvideo

Samsung RAC-jäähdytyslaitteet

Älykästä viilennystä hallintajärjestelmällä, joka mukautuu henkilökohtaisiin mieltymyksiisi ja ylläpitää juuri sinulle sopivaa lämpötilaa automaattisesti. Samsung Wind-Free™ -ominaisuudella viilennät ja nautit tasaisesta huoneenlämmöstä ilman ikävää vedon tunnetta. Uuden tekniikan myötä laitteessa on aiempaa suurempi puhallin, leveämpi ilmanottoaukko sekä ilmanohjain, joiden avulla puhallusilma leviää nopeammin ja laajemmalle alueelle. Tinkimätön muotoilu ja helppokäyttöisyys mahdollistavat myös suodattimen vaivattoman puhdistamisen sisäyksikön yläpuolella sijaitsevan luukun kautta. SmartThings -sovelluksella säädät ja käytät järjestelmää aktiivisen internet-yhteyden kautta, missä sitten oletkin.

Helppokäyttöisyys

Laitteiston helppokäyttöisyys ja monipuoliset älytoiminnot takaavat tinkimättömän käyttäjäkokemuksen. Käyttäjän tarpeiden mukaan säätyvillä ja automaattisilla älytoiminnoilla luot viihtyisät olosuhteet kotiisi vaivattomasti. Voit liittää järjestelmän aktiiviseen Wi-Fi -verkkoosi ja hallita ilmalämpöpumpun toimintoja sekä seurata järjestelmäsi energiankulutusta monipuolisella suomenkielisellä SmartThings-sovelluksella – missä sitten oletkin.

Sisäyksikön ajoittainen puhdistus on tärkeää ja siksi tämäkin on otettu huomioon laitteen muotoilussa: Suodatin on sijoitettu sisäyksikön yläpuolelle vaivattomasti irrotettavaan paneeliin, jolloin sen puhdistus käy käden käänteessä.

Ympäristöystävällisempi
R32-kylmäaine

AI Auto Comfort

Wi-Fi-hallinta

Wind-Free™ Comfort

Wind-Free™-teknologia parantaa mukavuutta sisätiloissa levittämällä raikasta ilmaa tasaisesti tuhansien mikroreikien kautta ilman epämiellyttävää vedon tuntua. Ainutlaatuisen tekniikan avulla ilma jakautuu järjestelmästä pehmeästi ja huomaamattomasti. AI Auto Comfort -toiminto parantaa asumismukavuutta analysoimalla huoneessa vallitsevia olosuhteita sekä käyttäjän mieltymyksiä ja käyttötottumuksia.

Jäähdytyksen energiatehokkuus A++

Lue Lisää

QMD Cebu

Voit hallita viilennystä ja seurata ilmalämpöpumppusi energiankulutusta SmartThings-sovelluksellasi mistä tahansa. Nopea jäähdytystoiminto käyttää Samsungin Digital Inverter Boost -teknologiaa ja viilentää ilmaa 43 % tehokkaammin levittäen ilmaa jopa 15 metrin päähän laitteesta. Samsung QMD Cebun Good Sleep -tila mukailee käyttäjälle sopivat olosuhteet hyvän unenlaadun takaamiseksi läpi yön.

Jäähdytyksen energiatehokkuus A+

Lue Lisää

Mukavuutta kotiisi!

Pyydä tarjous