fbpx

Nordic Airise

Älykäs sisäilmajärjestelmä Pohjolan vaativiin olosuhteisiin

Ota yhteyttä

Esittelyssä uusi Samsung Nordic Airise

Erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon suunnitellut uudet Samsung Nordic Airise 25 ja 35 lämmittävät talvella ja viilentävät kesällä. Tekoälyteknologiaa ja ainutlaatuista suunnittelua. Integroitu Wi-Fi-ominaisuus takaa tehokkaan hallinnan. Uuden kehittyneen tekniikan myötä Samsung Nordic Airise -sisäilmajärjestelmässä on aiempaa suurempi puhallin, leveämpi ilmanottoaukko ja leveämpi ilmanohjain. Näin viileä ilma leviää laajemmalle alueelle.*

*Testattu AR24TXFCAWKNEU-mallilla

Eco-tila

Good Sleep
-unitoiminto

Helposti puhdistettava
suodatin

Alhainen melutaso

Nordic Airise ominaisuudet

AI Auto Comfort

AI Auto Comfort -toiminto¹ esittelee älykkään tavan elää ja asua. Se yksinkertaistaa ja tehostaa elämistä ja asumista analysoimalla huoneolosuhteita ja käyttötapoja². Toiminto optimoi huoneilman olosuhteet säätämällä lämpötilaa automaattisesti valintasi ja ulkolämpötilan perusteella. Tällä varmistetaan mukava olo kaikkina aikoina.

¹ AI = Artificial Intelligence eli tekoäly. Toiminnon käyttäminen edellyttää Wi-Fi-yhteyttä ja Samsung SmartThings -sovellustiliä.

² Toiminto tallentaa käyttäjätietoja ja -valintoja sekä käyttötottumuksia ehdottaakseen hyödyllisimpiä vaihtoehtoja.

Wi-Fi-hallinta

Kodin lämpötiloja voi hallita myös etänä käyttämällä SmartThings-sovellusta¹. Päälle kytkeminen ja sammuttaminen, viilennyksen valitseminen ja sähkönkulutuksen seuraaminen ovat vain yhden painalluksen päässä. Bixby 2.0 -tekoälyjärjestelmä² analysoi ja ennakoi tarpeesi voidakseen ehdottaa parhaita asetuksia kotiisi.

¹ Saatavilla Android- ja iOS-laitteille. Toiminnon käyttäminen edellyttää Wi-Fi-yhteyttä ja Samsung SmartThings -sovellustiliä.

² Äänihallinta on käytettävissä useilla kielillä.

Easy Filter Plus -suodatin

Pidä ilmastointilaitteesi tehokkaassa toimintakunnossa vaivatta. Easy Filter Plus -suodatin sijaitsee ulkoyksikön yläosassa, joten sen irrottaminen puhdistusta varten on helppoa. Tiheä verkkorakenne ja pinnoite pitävät lämmönvaihtimen puhtaana.

Matala melutaso

Erittäin hiljainen Nordic Airise auttaa ylläpitämään kotona miellyttävää huonelämpötilaa ilman häiritsevää melua. Molempien mallien melutaso on alimmillaan vain 19 dB.

Good Sleep -tila

Nauti maittavista unista joka ikisenä yönä! Good Sleep -tila ohjaa ja hienosäätää lämpötilaa automaattisesti muodostaakseen ihanteelliset olosuhteet unijakson jokaiseen vaiheeseen. Saat siis kaiken hyödyn unelle varaamastasi ajasta ja heräät aamuun virkeänä. Tila myös kuluttaa vähemmän energiaa kuin normaali jäähdytys ja lämmitys.

ECO-tila

Säästä energiaa, mutta pidä huone silti miellyttävän viileänä. ECO-tila käyttää normaalitilaan verrattuna vähemmän kompressorikapasiteettia ja vähentää näin energiankulutusta*. Tämä takaa tehokkaamman jäähdytyksen, jos ulkolämpötila on tavallista matalampi tai kun haluat säästää energiaa ja rahaa, sekä huomioida ympäristöystävällisyyden.

* Testissä AR07T9170HA3-mallia verrattiin Samsungin perinteisiin malleihin mittaamalla virrankulutusta ECO- ja Fast Cooling -tiloissa.

Tekniset tiedot

Lataa taulukot teknistä tiedoista tästä

Esite sisältää tekniset tiedot

Energialuokka:

Easy Filter Plus
– helposti puhdistettava suodatin

Wi-Fi Control
-Wi-Fi-etähallinta

AI Auto Comfort
-oppiva
mukavuustoiminto

ECO Mode
-säästötila

Auto Clean
-itsepuhdistustoiminto

R32 Refrigerant
-luontoystävällisempi
kylmäaine

Low Noise Level
-alhainen melutaso

5 Years Warranty
-5 vuoden takuu

Good Sleep
-unitoiminto

Mukavuutta kotiisi!

Pyydä tarjous