fbpx

ClimateHub Ilma-vesilämpöpumppu

Samsung
ilma-vesilämpöpumppu –
ylivoimaista mukavuutta kotiin

Ota yhteyttä

 

Kasvihuonekaasupäästöjen ja öljykustannusten kasvaessa Samsung tarjoaa energiaälykkään lämmitys- ja lämminkäyttövesiratkaisun nykypäivän asuntoihin. Samsungin ilma-vesilämpöjärjestelmissä on tehokas lämpöpumpputekniikka, joka tarjoaa erinomaista mukavuutta edullisesti.

Samsungin ilma-vesilämpöpumppu tuo ylivoimaista mukavuutta kotiin ympäri vuoden. Samsung ClimateHub -ratkaisu tarkoittaa lyhyesti sanottuna ulkoyksikön ja lämminvesisäiliöön yhdistetyn sisäyksikön kompaktia kokonaisuutta. Järjestelmän mutkattoman asennuksen, hiljaisen toiminnon sekä älykkään yhdistettävyyden ansiosta kodin mukavuuden ylläpito on nyt äärimmäisen helppoa.

Ympäristöystävällisempi
R32-kylmäaine

Energialuokka:
A+++

5 vuoden takuu

Tankkiversio –
all inclusive

Integroitu Samsung-ratkaisu

Samsung ClimateHub on integroitu ratkaisu, joka tuo avun kodin tilakysymykseen sekä helppoutta kodin lämmityksen ja lämpimän käyttöveden hallinnointiin.

Äänitaso riippuu toteutuksesta ja toimintaolosuhteista.Smart connectivity -etäohjaus vaatii erikseen tilattavan Wi-Fit Kitin ja Samsung SmartThings -sovelluksen asentamisen älypuhelimeen, verkkoyhteyden sekä Samsung-sovellustilin luomisen.


Samsung ClimateHubin kaksi
vaihtoehtoa: Split ja Mono

ClimateHub Split

ClimateHub Split -kokoonpanossa on yksi ulkoyksikkö, johon kytketään kylmäaineputkilla sisäyksikköön integroitu lämminvesisäiliö. ClimateHub Split toimii tehokkaasti kaikkina vuodenaikoina, sillä lämmitysteho optimoidaan tosiasiallisen käyttölämpötilan perusteella. Järjestelmä on poikkeuksellisen tehokas ja suunniteltu ympäristöystävälliseksi.

  • Yhteensopiva kaikkien matalan lämpötilan järjestelmien kanssa
  • Korkeampi kausittainen energiatehokkuus
  • Jopa 65°C käyttövesi lämpöpumpulla
  • Helppo asentaa
  • Helppo ohjata
  • Toiminta-alue jopa -25°C asti
  • Suurempi tehon tuotto matalilla ulkolämpötiloilla

ClimateHub Mono

Tankillisen hydro-yksikön ansiosta Samsung ClimateHub Mono toimii kokonaisratkaisuna. Mono-ulkoyksikkö ei vaadi kylmäaineputkistoa, jolloin laitteiston asennus on helpompaa. Järjestelmä voidaan myös yhdistää älyverkkoon tai aurinkopaneeleihin käyttöpotentiaalin maksimoimiseksi.

Split

Split voidaan yhdistää useisiin laitteisiin. Jäähdytysputket yhdistävät ulkoyksikön hydro-yksikköön, joka hallitsee käyttövettä, lattialämmitystä/-jäähdytystä sekä patteriverkostoa. Järjestelmä voidaan myös yhdistää älyverkkoon tai aurinkopaneeleihin käyttöpotentiaalin maksimoimiseksi.

Mono

Tankillisen hydro-yksikön ansiosta Samsung EHS Mono toimii kokonaisratkaisuna. Mono-ulkoyksikkö ei vaadi kylmäaineputkistoa, jolloin laitteiston asennus on helpompaa. Järjestelmä voidaan myös yhdistää älyverkkoon tai aurinkopaneeleihin käyttöpotentiaalin maksimoimiseksi.

Samsung ClimateHubin ominaisuudet

Kompakti kokonaisuus ja helppo asennus

ClimateHub on rakennettu sisäyksikköön integroidun lämminvesisäiliön ympärille. Säiliön koon voi valita oman tarpeensa mukaan kahdesta vaihtoehdosta: 200 tai 260 l. Järjestelmän kompakti modulaarinen muotoilu auttaa laitteen asennuspaikan valitsemisessa, sillä voit asentaa sen näppärästi vaikka keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen. Järjestelmän asennusta helpottavat myös tehdasasennettu hydraulinen elementti sekä laitteen edessä sijaitseva huoltoluukku. Innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta ClimateHub on myös helppokäyttöinen.

Smart Grid -valmius ja aurinkoenergia­mahdollisuus

Smart Grid -älyverkko yhtenäistää tehokkaasti siihen liitettyjen laitteiden käyttäytymisen sekä toiminnot. ClimateHub-järjestelmän Smart Grid -valmius mahdollistaa käyttäjien taloudellisen hyötymisen tehokkaasta ja kestävän kehityksen mukaisesta virrankäytöstä. Järjestelmä voidaan myös kytkeä aurinkopaneeleihin PV:n (Photo Voltaic/aurinkoenergia) mahdollistamien ominaisuuksien ansiosta, jolloin energiaa voidaan säästää hyödyntämällä uusiutuvia luonnonvaroja.*

* PV-ominaisuuksien käyttö vaatii kolmannen osapuolen lisälaitteiden asentamisen.

Helppo huoltaa

Kätevästi sijoitettu huoltoluukku ja monipuoliset Micro SD-kortti tai Samsung S-Checker-mobiilisovellus tarjoavat huolto-ominaisuuksia, joiden ansiosta järjestelmän mahdollisen vianhaun ja käynnistämisen voi tehdä helposti suoraan yksikön etupaneelista, eikä sitä tarvitse avata tai purkaa. *

* S-Cecker-mobiilisovelluksesta saat lisätietoja Samsung-yhteyshenkilöltäsi.

Intuitiivinen ohjaus

Samsungin uudessa kosketusnäytöllisessa säätimessa on kirkas, helppolukuinen värinäyttö ja sen käyttökielen voi valita useista vaihtoehdoista. Säädin mahdollistaa lämpötilan asetukset, energiankulutuksen tarkkailun, kesäaika-asetuksen sekä nopeanvianhaun. *

Langallisella kaukosäätimellä saat ohjattua kätevästi kahta eri lämmitysaluetta ja säädettyä mm. ajastinta, OUTING, hiljaista tilaa ja montaa muuta ominaisuutta.

* Kuvassa on toimintoesimerkki ja se on tarkoitettu ainoastaan kuvitukseen. Tarkista aina uusimmat tiedot saatavilla olevista kielivalikoista.

Älykäs yhdistettävyys

Uudella kosketusnäytöllisellä säätimellä käyttäjä voi myös hallita alueittain kotinsa eri lämpötila-asetuksia, jolloin saadaan tehokkaasti hyödynnettyä sekä korkean lämpötilan pattereita että alhaisen lämpötilan lattialämmitystä. Valinnaista Wi-Fi Kitiä käyttämällä voi ohjata järjestelmän useita eri vaiheita: Samsung SmartThings * -sovelluksella järjestelmän voi käynnistää ja sammuttaa, sitä voi ohjata ja sen toimintoja voi ajastaa älypuhelimella – mistä tahansa ja million tahansa.

* Saatavilla iPhone- ja Android-laitteisiin. Käyttö vaatii internetyhteyden
sekä Samsung-sovellustilin.

Hiljainen toiminto

Jatkuvasti kiristyvät ilmastointijärjestelmien meluvaatimukset täyttääkseen Samsung ClimateHubissa on 4-tasoinen Quiet Mode -hiljainen toimintotila, jonka ansiosta lämpöpumpun ulkoyksikön äänitason sääteleminen on mahdollista. Laitteen mallista ja toiminto-olosuhteista riippuen äänitasoa voidaan rajoittaa jopa niinkin alhaiseksi kuin 35dB(A) @ 3 m. Ensimmäinen hiljennystaso pienentää ääntä 3dB, toinen 5 dB, kolmas 7dB ja 4. tasolla ääni laskee jopa 35 dB:iin. Äänitasot voivat vaihdella käyttöolosuhteista sekä ympäristön akustiikasta riippuen.

Tekniset tiedot

Lataa taulukot teknisistä tiedoista tästä

Energia-avustus

Samsung Ilma-vesilämpöpumpulla voit korvata esimerkiksi öljylämmityksen osittain tai kokonaan. Valtio avustaa öljylämmityksestä luopuvia pientalon omistajia energiaremonteissa – kuten Samsung ilma-vesilämpöpumpun hankinnassa. Avustus voi olla 2500 € tai jopa 4000 € asennuskustannuksista. Voit myös hakea kotitalousvähennyksessä asennuskuluista hyvityksen, joka kokonaan öljylämmityksestä luopuessa on parhaimmillaan 3500 € per. henkilö. Kahden henkilön taloudessa vähennys on jopa 7000 €.

 

Katso hakuohje – ARA

Katso hakuohe – Elykeskus

Katso hakuohje – Kotitalousvähennys

Hiljainen toiminto

4-tasoinen Quiet Mode -toiminto mahdollistaalämpöpumpun ulkoyksikön äänitasonrajoittamisen jopa 35dB(A) asti.

Helppo asentaa

Sisäyksikön kompaktiksi suunnitellun kokonaisuuden sekä tehdasasennetun hydraulisen elementin ja laitteen edessä sijaitsevan huoltoluukun ansiosta järjestelmä on helppo asentaa.

Älykäs yhdistettävyys

Käyttämällä valinnaista Wi-Fi Kitiä, käyttäjät voivat ohjata ja ajastaa toimintoja mistä tahansa ja milloin tahansa.

Mukavuutta kotiin vuoden ympäri

Pyydä tarjous