fbpx

Nordic Wind-Free Geo

Älykäs sisäilmajärjestelmä Pohjolan vaativiin olosuhteisiin

Ota yhteyttä

Nordic Wind-Free™ Geo

Erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon suunnitellut uudet Samsung Nordic Wind-Free™ Geo 25 ja 35 lämmittävät talvella ja viilentävät kesällä. Järjestelmä auttaa ylläpitämään miellyttävän lämpötilan ilman vetoa. Käyttäjän tarpeisiin mukautuvat älytoiminnot luovat viihtyisät sisäilmaolosuhteet, joita älykäs järjestelmä ylläpitää automaattisesti. Uuden kehittyneen tekniikan myötä Samsung Nordic Wind-Free™ Geo -sisäilmajärjestelmässä on aiempaa suurempi puhallin, leveämpi ilmanottoaukko ja leveämpi ilmanohjain. Puhallusilma leviää entistä kauemmas ja laajemmalle puhaltaen ilmaa jopa 15 m asti.

Wind-Free™ Cooling
-jäähdytystoiminto

Itsepuhdistustoiminto

Liiketunnistinanturi

Alhainen melutaso

Nordic Wind-Free™ Geo ominaisuudet

Wind-Free™ -viilennys

Wind-Free™-tekniikka parantaa mukavuutta sisätiloissa levittämällä raikasta ilmaa tuhansien mikroreikien läpi tasaisesti ilman epämiellyttävää vedon tuntua. Wind-Free™- toiminnossa ilma jakautuu pehmeästi luoden ”liikkumattoman ilman” tunnun*. Voit hyvin päivin ja öin.

*Amerikkalainen lämmitys-, jäähdytys- ja ilmastointi-insinöörien yhdistys ASHRAE (American Society of Heating, Refrigerating, and Air-Conditioning Engineers) määrittelee ”liikkumattoman ilman” tilaksi, jossa ei tunnu kylmää vetoa ja ilmavirtauksen nopeus on alle 0,15 m/s.

Liiketunnistinanturi

Liiketunnistinanturi viilentää kodin tehokkaasti säätelemällä itse ilmastointilaitteen toimintaa. Jos se ei havaitse liikettä 20 minuuttiin, se vaihtaa automaattisesti energiaa säästävään Wind-Free™-toimintoon, mutta palaa normaaliin toimintoon jälleen, kun liikettä havaitaan. Sen avulla voidaan myös säätää automaattisesti ilmavirran suuntaa.

Wi-Fi-hallinta

Kodin lämpötiloja voi hallita myös etänä käyttämällä SmartThings-sovellusta¹. Päälle kytkeminen ja sammuttaminen, viilennyksen valitseminen ja sähkönkulutuksen seuraaminen ovat vain yhden näppäinpainalluksen päässä. Bixby 2.0 -tekoälyjärjestelmä² analysoi ja ennakoi tarpeesi voidakseen ehdottaa parhaita asetuksia kotiisi.

¹ Saatavilla Android- ja iOS-laitteille. Käyttö edellyttää Wi-Fi-yhteyttä ja Samsung SmartThings -sovellustiliä.

² Äänihallinta on käytettävissä useilla kielillä.

Tri-Care-suodatin

Varmista ilman hygieenisyys ja lämmönvaihtimen suorituskyky Tri-Care-suodattimella. Sen kolme kerrosta sisältävät erittäin tiheän suodattimen, joka poistaa suuret kodin pölyhiukkaset, kuidut ja eläinten karvan. Siinä on myös Zeolite-pinnoitesuodatin, joka vangitsee hienojakoisen pölyn.

Alhainen melutaso

Erittäin hiljaisella Nordic Wind-Free™ Geolla ylläpidät kotonasi miellyttävän huonelämpötilan ilman häiritsevää melua – melutaso on alimmillaan vain 17 dB.

AI Auto Comfort

AI Auto Comfort -toiminto¹ esittelee älykkään tavan elää ja asua. Se yksinkertaistaa ja tehostaa elämistä ja asumista analysoimalla huoneolosuhteita ja käyttötapoja². Toiminto optimoi huoneilman olosuhteet säätämällä lämpötilaa automaattisesti valintasi sekä ulkolämpötilan perusteella. Tällä varmistetaan mukava olo kaikkina aikoina.

¹AI = Artificial Intelligence, tekoäly. Toiminnon käyttäminen edellyttää Wi-Fi-yhteyttä ja Samsung SmartThings -sovellustiliä.

² Toiminto tallentaa käyttäjätietoja ja -valintoja sekä käyttötottumuksia ehdottaakseen hyödyllisimpiä vaihtoehtoja.

Kolmivaiheinen Wind-Free™-toiminto

Wind-Free™-toiminnon saa halutessaan kytkettyä päälle myös erillisestä painikkeesta.

Vaihe 1

Etupaneeli avautuu ja nopean viilennyksen toiminto viilentää huoneen nopeasti nurkasta nurkkaan.

Vaihe 2

Asetettu lämpötila saavutetaan nopean viilennyksen toiminnolla, minkä jälkeen etupaneeli sulkeutuu.

Vaihe 3

WIND-FREE!™-toiminto levittää raikasta ilmaa tasaisesti tuhansien mikroreikien läpi.

Tekniset tiedot

Lataa taulukot teknistä tiedoista tästä

Esite sisältää tekniset tiedot

Energiatehokkuus:

Wind-Free™ Cooling
-jäähdytystoiminto

Wi-Fi Control
-Wi-Fi-etähallinta

AI Auto Comfort
-oppiva mukavuustoiminto

Tri-Care Filter
-allergeenisuodatin

Motion Detect Sensor
-liiketunnistinanturi

5 Years Warranty
-5 vuoden takuu

Good Sleep
-unitoiminto

Eco-tila
-säästötila

Low Noise Level
-alhainen melutaso

Auto Clean
-itsepuhdistustoiminto

Auto Air Direction Control
– automaattinen ilmavirtauksen suunnan säätö

R32 Refrigerant
-luontoystävällisempi kylmäaine

Mukavuutta kotiisi!

Pyydä tarjous