fbpx

Ilma-vesilämpöpumppu EHS Mono HT Quiet

Uusi EHS Mono HT Quiet

Samsung ilma-vesilämpöpumppu –
ylivoimaista mukavuutta kotiin

Ota yhteyttä

Uusi väri ja muotoilu
– vaativampiinkin kohteisiin.

Samsungin uusi Mono HT Quiet aloittaa uuden ilma-vesi- lämpöpumppuaikakauden. Useiden paranneltujen ominaisuuksiensa ansiosta se on entistä mukavampi ja hiljaisempi käyttää.

Aiempiin malleihin verrattuna Samsung on kiinnittänyt vielä enemmän huomiota laitteen äänieristykseen useilla järkeistyksillä ja myös ulkoyksikön kompressorin toiminta palvelee aiempaa paremmin matalaa äänitasoa.

Lisäksi laitteen lämmöntuottokyky kylmissä olosuhteissa (-20°C) on poikkeuksellisen hyvä – jopa markkinoiden parhaimmistoa! Paran- neltujen ominaisuuksien ja tekniikan, kuten kompressoritehon sekä kooltaan 8,8 % suuremman ulkoyksikön kennon ansiosta, järjestelmä pystyy tuottamaan jopa +70°C vettä.

Tutustu tarkemmin

Energia-avustus

Samsung Ilma-vesilämpöpumpulla voit korvata esimerkiksi öljylämmityksen osittain tai kokonaan. Valtio avustaa öljylämmityksestä luopuvia pientalon omistajia energiaremonteissa – kuten Samsung ilma-vesilämpöpumpun hankinnassa. Avustus voi olla 2500 € tai jopa 4000 € asennuskustannuksista. Voit myös hakea kotitalousvähennyksessä asennuskuluista hyvityksen, joka kokonaan öljylämmityksestä luopuessa on parhaimmillaan 3500 € per. henkilö. Kahden henkilön taloudessa vähennys on jopa 7000 €.

 

Katso hakuohje – ARA

Katso hakuohe – Elykeskus

Katso hakuohje – Kotitalousvähennys

Hiljainen toiminto

Uusien melunvaimennustekniikoiden käyttöönoton myötä EHS Mono HT Quiet toimii hiljaa melutason ollessa vain 35 d(BA)7 käyttämällä 4-vaiheista hiljaista tilaa.

Energian käyttö

EHS-järjestelmien edistyneet teknologiat auttavat sinua optimoimaan energiankäyttöäsi. Samsung EHS Mono HT Quiet:n vuotuisen suorituskykykertoimen (SCOP*) mukainen energiatehokkuusluokitus on A+++, joten sen energiatehokkuus on todistetusti korkea.

Kuuman veden lämpötila

Edistyneiden ominaisuuksiensa avulla EHS Mono HT Quiet kuumentaa veden lämpötilaan 70 °C5 ja varmistaa, että kuumaa vettä tuotetaan luotettavasti.

Mukavuutta kotiin vuoden ympäri

Pyydä tarjous