fbpx

Ilmalämpöpumput

NRAC — Nordic-mallit
aidosti pohjoisen olosuhteisiin
5 vuoden täystakuulla

Ota yhteyttä

Asennusvideo – Samsung Nordic WindFree Geo rivitaloon

NRAC — sisä- ja ulkoyksiköt (Ilmalämpöpumput)

Samsung NRAC-ilmalämpöpumput tuottavat lämpöä energiatehokkaasti lämmityskaudella ja viilentävät tasaisesti kesällä – mukavuudesta tinkimättä. Puhtaasti järjestelmän käyttömukavuuden maksimoimiseksi luodun ainutlaatuisen Wind-Free™-teknologian avulla saavutat tasaisen ja miellyttävän lämpötilan ilman ikävää vedon tunnetta. Samsung Nordic -ilmalämpöpumpun uuden tekniikan myötä laitteessa on aiempaa suurempi puhallin, laajempi ilmanottoaukko sekä leveämpi ilmanohjain, joiden avulla ilma leviää nopeammin ja laajemmalle alueelle.

Ympäristöystävällisempi
R32-kylmäaine

Wind-Free*
*paitsi Cebu

AI Auto Comfort

Wi-Fi-hallinta

Nordic Wind-Free™ Geo

Nordic Wind-Free Geossa saat parhaan valikoiman toiminnallisuuksia ja kaikki mitä lämpöpumpulta pohjoisen oloissa tarvitset! Wind-Free™-ominaisuudella ylläpidät miellyttävän lämpötilan ilman ikävää vedon tunnetta. Liiketunnistimen, automaattisen ilmavirtauksen säädön ja muiden älytoimintojen avulla voit automatisoida sisäilmajärjestelmän toimintaa haluamallasi tavalla. Tri-Care-allergeenisuodatin pitää laitteen kennoston puhtaampana ja suorituskykyisempänä.

Lämmityksen energiatehokkuus on A+++.

Lue Lisää

Nordic Geo

Voit vähentää energiankulutusta ja käyttää laitetta ECO-tilassa tai siirtyä matalan melutason tilaan (18 dB), kun olet saavuttanut sopivan ja itsellesi mukavimman huonelämpötilan. AutoClean-toiminnolla järjestelmän puhaltimet tuulettavat sisäyksikön viilennyksen jälkeen automaattisesti, jolloin kennosto pysyy puhtaampana. Nordic-malliston 5 vuoden täystakuu ja älykkäät toiminnot takaavat laadukkaan käyttökokemuksen Nordic Geo -järjestelmällä.

Lämmityksen energiatehokkuus A++.

Lue Lisää

Nordic Airise

Voit ohjata järjestelmää mukana tulevalla langattomalla säätimellä tai sovelluksen kautta puhelimellasi mistä tahansa, kun olet yhdistänyt Nordic-järjestelmän ilmalämpöpumpun omaan aktiiviseen Wi-Fi-verkkoosi. Nordic Airise -ilmalämpöpumpun muotoilu, vaivattomuus ja älykkäät mukavuustoiminnot ovat kaikki samassa paketissa.

Lämmityksen energiatehokkuus A+

Lue Lisää

Mukavuutta kotiisi!

Pyydä tarjous