fbpx

Wind-free comfort

Älykästä viilennystä.
Ilman ikävää vedon tunnetta.

Ota yhteyttä

Esittelyssä
Samsung Wind-Free™ Comfort

Samsung Wind-Free™ -tuotesarja pitää kotisi miellyttävän viileänä ilman vedon tunnetta. Tuotteiden älykäs hallintajärjestelmä mukautuu henkilökohtaisiin mieltymyksiisi ja ylläpitää kodissasi sopivaa lämpötilaa automaattisesti.

Wi-Fi hallinta

AI Auto Comfort
-oppiva mukavuustoiminto

Energiatehokkuus

Wind-Free™ Cooling
-jäähdytystoiminto

Samsung Wind-Free™ Comfort ominaisuudet

Wind-Free™-jäähdytys

Wind-Free™-teknologia parantaa mukavuutta sisätiloissa levittämällä raikasta ilmaa tasaisesti tuhansien mikroreikien kautta ilman epämiellyttävää vedon tuntua. Wind-Free™-toiminnossa ilma jakautuu pehmeästi luoden ”liikkumattoman ilman” tunnun1. Tämän ansiosta voit hyvin sekä päivin että öin.

1 Amerikkalainen lämmitys-, jäähdytys- ja ilmastointi-insinöörien yhdistys ASHRAE (American Society of Heating, Refrigerating, and Air-Conditioning Engineers) määrittelee ”liikkumattoman ilman” tilaksi, jossa ilmavirtauksen nopeus on alle 0,15 m/s eikä kylmää vetoa tunnu.

Wi-Fi-hallinta

Kodin lämpötiloja voi hallita myös etänä käyttämällä SmartThings-sovellusta¹. Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen, jäähdytystilan valitseminen, toiminnan ajastus sekä virrankulutuksen seuraaminen ovat vain yhden painalluksen päässä. Bixby 2.0 -tekoälyjärjestelmä² analysoi ja ennakoi tarpeesi voidakseen ehdottaa parhaita asetuksia juuri sinun kodillesi.

¹ Saatavilla Android- ja iOS-laitteille. Käyttö edellyttää Wi-Fi-yhteyttä ja Samsung SmartThings -sovellustiliä.

² Ääniohjaus on käytettävissä useillä kielillä.

SmartThings-sovellus

Samsung SmartThings tekee kodistasi älykkäämmän. Yhdistä toisiinsa kaikki Samsungin ja SmartThings-sovelluksen kanssa yhteensopivat kotisi laitteet ja elektroniikka, automatisoi ne ja hallitse niiden toimintaa yhdellä helppokäyttöisellä sovelluksella¹. Sovellus on helppo ottaa käyttöön Samsung-tilin kautta. Luotuasi SmartThings-profiilin sovellus etsii automaattisesti yhteensopivia laitteita².

1 Saatavilla Android- ja iOS-laitteille. Toiminnon käyttäminen edellyttää Wi-Fi-yhteyttä ja Samsung SmartThings -tiliä.

² Varmista muiden laitteidesi käyttöohjeista, että ne ovat yhteensopivia Samsung SmartThings -sovelluksen kanssa.

AI Auto Comfort

AI Auto Comfort -toiminto¹ esittelee älykkään tavan elää ja asua. Se yksinkertaistaa ja tehostaa elämistä ja asumista analysoimalla huoneolosuhteita ja käyttötapoja². Toiminto optimoi huoneilman olosuhteet säätämällä lämpötilaa automaattisesti valintasi sekä ulkolämpötilan perusteella. Tällä varmistetaan mukava olo kaikkina aikoina.

¹AI = Artificial Intelligence, tekoäly. Toiminnon käyttäminen edellyttää Wi-Fi-yhteyttä ja Samsung SmartThings -sovellustiliä.

² Toiminto tallentaa käyttäjätietoja ja -valintoja sekä käyttötottumuksia ehdottaakseen hyödyllisimpiä vaihtoehtoja.

Energiatehokkuus

Samsungin kompressori hyödyntää Digital Inverter Boost -teknologiaa, joka auttaa sinua säästämään energiaa. Laitteen voimakkaat neodyymimagneetit ja äänenvaimennin lisäävät sen tehokkuutta. Laite viilentää ilmaa nopeasti energiaa tuhlaamatta, samalla kun sen värinä- ja melutaso pysyvät matalina. Ilmaa jäähdyttäessään kompressori optimoi virrankulutuksen pitäen sen mahdollisimman alhaisena.

Tekniset tiedot

Lataa taulukot teknistä tiedoista tästä

Esite sisältää tekniset tiedot

Energiatehokkuus:

Wind-Free™ Cooling
-jäähdytystoiminto

Wi-Fi Control
-Wi-Fi-etähallinta

AI Auto Comfort –
oppiva
mukavuustoiminto

R32 Refrigerant
-luontoystävällisempi kylmäaine

Mukavuutta kotiisi!

Pyydä tarjous